Team

 

Thomas Albertsen (Stisykelisten)

Stisyklisten er en 81 modell, som er lidenskapelig opptatt av stisykling. Det hele startet på begynnelsen av 2000 tallet med mye sykling i Bikeparkanlegg. Sammen med stisykling har han også en storinteresse for foto og video. Denne kombinasjonen av interesser var med på å skape YouTube-kanalen: Stisyklisten. Han er å finne ofte ut i nærmarka, og når det byr seg muligheter, blir det turer til nye destinasjoner. Stisyklisten er veldig opptatt av det inkluderende felleskapet som kjennetegner stisyklingsmiljøet. Ordtaket #komdegut er et viktig begrep, som det tross alt handler om. Komme seg ut i naturen, sykle, dele gode opplevelser med andre, og prøve å holde balansen. En perfekt dag er fylt med mange timer på sti. 

 

 

Magnus Fagernes
 
Halla! Magnus er navnet, 27 år, kommer fra Nesodden, men har for tiden slått meg litt til ro her i barte-byen Trondheim. Til vanlig studerer jeg til å bli paramedisiner, men når jeg ikke studerer bruker jeg så mye tid jeg kan på to hjul i skogen og på fjellet, aller helst når det går nedover! Ja, og mye tid i Hafjell selvfølgelig! (seff Åre også, men ja, det har jo ikke funka så bra idet siste…) Når jeg ikke sykler kan det hende jeg har kalk på fingra og klatresko på bena, og tester høydeskrekken i fjellveggen, eller jeg nyter kveldsolen med en god stout i glasset, helst så mørk og tjæreaktig som mulig!
 

Vi ser alltid etter nye samarbeidsparnere. Send oss en mail på post@20-9.no med info om deg selv så ser vi på muligheten til ett samarbeid.